Μανιταρογιορτή στη Βάλια Κάλντα

Τέλη Οκτώβρη , το μεγάλο κάλεσμα του δάσους, για να μας δώσει ότι πιο αγνό υπάρχει, μανιτάρια όλων των ειδών και δίνουν την αφορμή να στήσουμε μια ωραία γιορτή στις παρυφές τις Βάλια Κάλντα.

Παρ: Άφιξη και τακτοποίηση σε καταλύματα της περιοχής  (Μέτσοβο – Κρανιά – Μηλιά)

Σαβ: Θα συλλέξουμε μανιτάρια από τις παρυφές της Βάλια Κάλντα και τα ορεινά του Μετσόβου με έμπειρους οδηγούς. Θα συγκεντρωθούμε σε προκαθορισμένο χώρο, η μετακίνηση το δάσος θα γίνει με δικά μας 4 X 4 αλλά και με αυτοκίνητα που ενδεχομένως θα υπάρχουν στην παρέα μας (πάντα 4 X 4). Θα κινηθούμε στις περιοχές που αυτή την εποχή, μας δίνουν πάντα ικανοποιητική ποσότητα και ποικιλία μανιταριών και θα ολοκληρώσουμε την αναζήτηση (περίπου στις 5 η ώρα). Θα επιστρέψουμε στον ξενώνα και το βραδάκι θα συγκεντρωθούμε σε συγκεκριμένο χώρο που θα μας φιλοξενήσει για μια ωραία βραδιά μανιταριογνωσίας και σε ένα γεύμα αποκλειστικά βασισμένο στα μανιτάρια. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Pindos Resort.

Κυρ: Θα επισκεφθούμε την πανέμορφη Βάλια Κάλντα, μια μικρή πεζοπορία στον Πυρήνα που κάθε εβδομαδα αλλάζει  πρόσωπο και επιστροφή μετά το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας για τη διανομή ή να τακτοποιήσουν μόνοι τους στα ξενοδοχεία – καταλύματα της περιοχής.

Επειδή το διήμερο δεν απαιτεί ιδιαίτερη πεζοπορία είναι κατάλληλο για όλους.

Για όποια άλλη πληροφορία για το διήμερο να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6948949789 (Παναγιώτης)

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Οκτ 31 2020 - Νοέ 01 2020

Time

All of the day

Local Time

 • Timezone: Europe/Athens
 • Date: Οκτ 31 2020 - Νοέ 01 2020
 • Time: All of the day
Category
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.