ΓΡΑΜΜΟΣ – ΛΙΜΝΕΣ ΦΛΕΓΓΑ- ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ

Σάββατο : Ταξίδι στον απέραντο Γράμμο, θα περιπλανηθούμε στα μαγικά χρώματα και στις μοναδικές λίμνες του. Αφετηρία στις 8:00 από Ιωάννινα. Θα επισκεφθούμε τις Λίμνες Αρρένων (Μουτσιάλα) και την δρακολίμνη Γκιστόβα 2350m, διάρκεια πεζοπορίας συνολικά 2 ωρών, φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή αργά το απόγευμα.

Κυριακή: Θα επισκεφτούμε όλες τις μαγικές εικόνες του πυρήνα και τις Λίμνες Φλέγγα. Θα προσεγγίσουμε το αλπικό κομμάτι του Μαυροβουνίου και το υπέροχο τοπίο με τα κεραυνοβολημένα ρόμπολα και αφού ανεβούμε στην κορυφή και στις λίμνες θα ακολουθήσουμε καθοδικά το μονοπάτι προς τον πυρήνα και το Αρκουδόρεμα, όπου θα μας περιμένουν τα οχήματα μας για να περιπλανηθούμε στην υπόλοιπη κοιλάδα. Διάρκεια δραστηριότητας 10 ώρες (πεζοπορία 5 ώρες). Η εκδρομή είναι μέτριας δυσκολίας και απαιτεί τη στοιχειώδη φυσική κατάσταση. Για όσους δε θέλουν να κάνουν όλη τη πεζοπορία μπορούν να κάνουν μια μικρή, όση επιθυμούν στο Αρκουδόρεμα ακολουθώντας τα οχήματα. Σε αυτή την περίπτωση είναι κατάλληλη και για παιδιά.

Στους συμμετέχοντες, παρέχουμε μπατόν, αδιάβροχο, ελαφρύ σνακ στο μέσο της διαδρομής και ατομική ασφάλιση. Ατομικά ο κάθε ένας πρέπει να έχει την κατάλληλη αθλητική περιβολή, στιβαρά αθλητικά παπούτσια ένα μικρό σάκο και νερό και ότι άλλο ατομικά χρειάζεται (φανέλα, πετσέτα κ.α.).

Τις εκδρομές μπορούν να ακολουθήσουν και παρέες με δικά τους 4 X 4 κατάλληλα εξοπλισμένα.

Και οι δύο εκδρομές έχουν αναχώρηση από Ιωάννινα στις 08:00 το πρωί και επιστροφή αργά το απόγευμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές στο τηλέφωνο 6948949789 Παναγιώτης.

Date

Ιούλ 04 2020 - Ιούλ 05 2020

Time

All of the day

Local Time

  • Timezone: Europe/Chisinau
  • Date: Ιούλ 04 2020 - Ιούλ 05 2020
  • Time: All of the day
Category
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.