Αποκριά και Καθαρά Δευτέρα στο Μέτσοβο και στα Βλαχοχώρια του Ασπροπόταμου και των Γρεβενών

28-29 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου θα βρεθούμε στο Μέτσοβο για ένα φανταστικό τριήμερο στα έθιμα της περιοχής από τα ορεινά  Γρεβενών μέχρι τα Βλαχοχώρια του Ασπροπόταμου. Θα επισκεπτούμε όσα αξιοθέατα μας επιτρέπει η εποχή στο φαράγγι της πορτίτσας, τη Βάλια Κάλντα και τις Λίμνες Φλέγγα, μέχρι τους καταρράκτες της Τζούρτζια (Αγία Παρασκευή) και τη Μονή Τιμίου Σταυρού.

Η διαμονή θα είναι στα ξενοδοχεία του Μετσόβου και της γύρω περιοχής και θα επιλέξουμε τις καλύτερες και παραδοσιακές αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα παρευρεθούμε και θα κάνουμε δύο εκδρομές με 4 X 4 σε προορισμούς που θα επιλέξουμε, ανάλογα με τις συνθήκες και θα συνδυαστούν με μικρή πεζοπορία μιάμιση – δύο ωρών. Για όσους προτιμούν κάτι πιο ήσυχο υπάρχει εναλλακτικό πρόγραμμα.

Η εκδρομή είναι κατάλληλη για όλους και παιδιά, τη διαμονή θα την αναλάβει μόνοι σας σε ξενώνες της περιοχής (υπάρχουν πολλές επιλογές). Επίσης μπορούν να συμμετέχουν παρέες με δικά τους αυτοκίνητα 4 X 4 με τον καταλληλο εξοπλισμό – κατάλληλα λάστιχα, αργό κιβώτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδομή και το κόστος στο τηλέφωνο: 6948949789 Παναγιώτης.

Date

Φεβ 28 2020 - Μαρ 01 2020

Time

All of the day

Local Time

  • Timezone: Europe/Chisinau
  • Date: Φεβ 28 2020 - Μαρ 01 2020
  • Time: All of the day
Category
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.